Γαλλικά Συστήματα Καρτομαντείας

Les Jeux Divinatoires

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Ντερζιώτης
E-mail: [javascript protected email address]
Website: Crossroads Witch
Ημερομηνία έκδοσης: 2023-05-01

Αναφορά Σφαλμάτων

Καλώς ήρθατε στη διαδικτυακή εφαρμογή Cartonomancie του διαδικτυακού χώρου awitchalone.com. Μια και τα πάντα εδώ τα έχω φτιάξει μόνος μου, αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη χρήση της εφαρμογής, αν εντοπίζετε σφάλματα (στοιχεία κώδικα όπως warning, error κτλ.), αν έχετε εικαστικές παρατηρήσεις ή διορθώσεις ή ιδέες ακόμη για την εφαρμογή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε μεγάλες οθόνες, μεσαίες, οθόνες ταμπλετών και οθόνες φορητών τηλεφώνων. Αλλάζει η διάρθρωση της σελίδας κάθε φορά που αλλάζει το μέγεθος της οθόνης. Οποιοδήποτε σφάλμα παρατηρείτε και μου το στέλνετε θα το διορθώνω. Κάποια σφάλματα θα εμφανίζονται αν χρησιμοποιείτε έναν κακό φυλλομετρητή. Η αναφορά σφαλμάτων είναι σημαντική, γιατί βοηθά και άλλους χρήστες.

Προτιμήστε να γραφτείτε μέλη και να περιηγείστε ως μέλη στην εφαρμογή. Αν κάποιο μέλος προσπαθήσει να επιτεθεί στην εφαρμογή, θα διαγράφεται και θα φράζεται.

Η εφαρμογή είναι γραμμένη με στόχο την ασφάλεια των χρηστών. Αναγκαστικά, θα είναι πιο αργή καθώς τρέχει περισσότερο κώδικα, θα δυσκολεύει τους χρήστες και εν τέλει θα τους εκνευρίζει. Δεν γίνεται αλλιώς, μια και ο ιστός δεν είναι ασφαλές μέρος, και δη με τόσα robots και κακοβούλους χρήστες.