Γαλλικά Συστήματα Καρτομαντείας

Les Jeux Divinatoires

...
Συστήματα Καρτομαντείας

Η ομάδα στο Facebook δημιουργήθηκε το 2020 από εμάς για να προάγουμε την καλλιέργεια της καρτομαντείας μεταξύ ανθρώπων που ασχολούνται με τη μαντεία. Αναρτούμε νέα γύρω από την καρτομαντεία, κανονίζουμε συναντήσεις, μοιραζόμαστε αληθινά ριξίματα και τις σκέψεις μας από βιβλία και βίντεο.

...
Χαρτομαντεία Lenormand

Η πρώτη σελίδα στο Facebook για το σύστημα Le Petit Lenormand στα ελληνικά. Ουσιαστικά, η μόνη σελίδα που δημόσια προάγει την καρτομαντεία και κυρίως τα γαλλικά συστήματα μαντείας. Η σελίδα δημιουργήθηκε το 2016

Constantinos

Το κανάλι στο Youtube δημιουργήθηκε για την παράθεση μιας σωστής οπτικής γύρω από την καρτομαντεία. Παρουσιάζει δέσμες και συστήματα μαντείας, ιστορικά στοιχεία γύρω από τη μαντεία και τη μαγεία, ιστορικά ριξίματα, συνδυασμούς καρτών και τρόπους ερμηνείας. Είναι το μοναδικό κανάλι στο YT με δωρεάν μαθήματα καρτομαντείας στα ελληνικά.

...
Cartomancy

Η πρώτη και μοναδική ιστοθέση για το σύστημα Le Petit Lenormand στα ελληνικά. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να σχολιάζουν και να κάνουν ερωτήσεις. Οι VIP χρήστες έχουν πρόσβασηη σε όλο το υλικό και στο σύστημα αυτοδιδασκαλίας της μεθόδου. Η ιστοθέση δημιουργήθηκε το 2016

...
Ομάδες Μαγείας

Μια ομάδα στο Facebook για την μαγεία στα ελληνικά και κυρίως για τους αρχαρίους ή όσους ενδιαφέρονται είναι η Μαγεία Για Αρχαρίους. Για πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις υπάρχουν οι ομάδες Παραδοσιακή Και Τελετουργική Μαγεία και Αρχαία Ελληνική Μαγεία και Φιλοσοφία.

Komyo ReikiDo

Για το πνευματικό ιαπωνικό Ρέικι σύστημα της σχολής Komyo ReikiDo μπορείτε να μπείτε στην ιστοθέση Komyo ReikiDo Hellas ή να ακολουθείστε τη σελίδα στο Facebook Komyo ReikiDo Hellas.

Μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στη διεύθυνση [javascript protected email address]