Γαλλικά Συστήματα Καρτομαντείας

Les Jeux Divinatoires

Νεώτερες Αναρτήσεις

Συγγραφή Κειμένων

Η διαδικτυακή εφαρμογή Cartonomancie προβάλλει κυρίως τα γαλλικά συστήματα καρτομαντείας. Αν γνωρίζετε καλά ένα σύστημα και θέλετε να το παρουσιάσετε στην εφαρμογή μας, τότε αρκεί να γράψετε ένα κείμενο με όλες τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει κάποιος που θέλει

Διαβάστε
Αναφορά Σφαλμάτων

Καλώς ήρθατε στη διαδικτυακή εφαρμογή Cartonomancie του διαδικτυακού χώρου awitchalone.com. Μια και τα πάντα εδώ τα έχω φτιάξει μόνος μου, αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη χρήση της εφαρμογής, αν εντοπίζετε σφάλματα (στοιχεία κώδικα όπως warning, error κτλ.), αν έχετε

Διαβάστε

...
Tarot

Οι κάρτες Ταρώ εμφανίζονται στα τέλη του 14ου αιώνος ως παιχνίδι ψυχαγωγίας (tarocco), το οποίο σταδιακά θα ξεπεράσει το σκάκι σε δημοφιλία. Το 1450 οι κάρτες αποκτούν συγκεκριμένη δομή. Τον 16ο αιώνα εμφανίζονται και σε γραπτά βιβλία μαντείας. Από τον 18ο αιώνα η μαντική τους χρήση ξεκινά να συναγωνίζεται την ψυχαγωγική χρήση.

...
Lenormand

Δύο συστήματα φέρουν το όνομα της Mlle Lenormand, η Μεγάλη και η Μικρή Λενορμάν. Στην εποχή μας, η Μικρή Λενορμάν έχει κατακτήσει τον κόσμο της Ευρώπης και της Αμερικής. Η Μεγάλη Λενορμάν συνδέει πολλές αναγεννησιακές μεθόδους μαντείας, ενώ η Μικρή είναι επηρεασμένη από τη φλυτζανομαντεία.

Etteilla

Ο Etteilla είναι ο άνθρωπος που θεμελίωσε την καρτομαντεία στη μορφή που την γνωρίζουμε σήμερα. Μας άφησε 2 συστήματα, τα οποία επέκτειναν οι μαθητές του, αυτά είναι το Petit Etteilla και το Grand Etteilla.

...
Petit Cartomancien

Ο Μικρός Καρτομάντης είναι ένα σύστημα του 1890 το οποίο συνδέει την La Sibylle des Salons με το Le Livre du Destin.

...
Oracle Belline

Η Oracle Belline δημιουργήθηκε το 1845 από τον μάγο Edmond για δική του χρήση και ανακαλύφθηκε σε μια κρυφή θήκη ενός επίπλου του γύρω στο 1955.

Oracle de la Triade

Η Δέσμη της Τριάδος είναι ένα δημοφιλές σύστημα του Dominike Duplaa με στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, το χριστιανισμό, τη γαλλική μασονία κτλ.