Γαλλικά Συστήματα Καρτομαντείας

Les Jeux Divinatoires

Κωνσταντίνος Ντερζιώτης

Ο Κωνσταντίνος Ντερζιώτης κατάγεται από τη Λακωνία, γεννήθηκε σας Αθήνας και μεγάλωσε στο κλεινόν άστυ. Από μικρή ηλικία αγάπησε τον αθλητισμό και τα γράμματα, αγάπες που διατήρησε και καλλιέργησε. Μετά το λύκειο ξεκίνησε να διαβάσει Ιστορία και φιλοσοφία (πλατωνισμός, στωικισμός, νεοπλατωνισμός), ενώ συνέχισε τα γράμματα σπουδάζοντας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έπειτα σπούδασε στην ακαδημία της Cisco και συνέχισε την ενασχόλησή του με το Tae Kwon Do.

Παράλληλα με αυτές τις συμβατικές δραστηριότητες ασχολήθηκε με τη Μαγεία (Wicca, Golden Dawn), τη μαντεία, το ιαπωνικό σύστημα Ρέικι, το ιαπωνικό σύστημα Johrei, την τέχνη της ιαπωνικής ανθοδετικής. Απέκτησε το βαθμό του δασκάλου της σχολής Komyo Reiki Kai το 2007 και μέχρι σήμερα παραμένει ενεργό μέλος και εγγεγραμμένο στο μητρώο της σχολής Komyo ReikiDo. Το 2014 ασχολήθηκε με το Johrei στο ελληνικό κέντρο Johrei και εκεί ασχολήθηκε λίγο με τη σχολή Sangetsu της Ikebana. Το 2012 ξεκίνησε να διδάσκει Chap Koon Do. Το 2015 ξεκίνησε Judo δίπλα στον Αθανάσιο Καπαρό.

Το ενδιαφέρον του για τις απόκρυφες τέχνες και επιστήμες άρχισε να αναπτύσσεται μετά το λύκειο. Ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στη Λέσβο τελείωσε τα μαθήματα πιστοποίησης στο σύστημα RWS το 2013. Αργότερα ακολούθησαν τα συστήματα Golden Dawn Tarot, Tarot de Marseille και η παραδοσιακή καρτομαντεία έπειτα, με Petit Lenormand, Petit Etteilla, Piquet, Le Grand Jeu de Mlle Lenormand, Petit Cartomancien, Petit Oracle des Dames, Grand Etteilla. Το 2019 απέκτησε δυο πιστοποιήσεις στη Γεωμαντεία. Από το 2016 ξεκίνησε να γράφει και να κάνει βίντεο για την μέχρι τότε άγνωστη μέθοδο Petit Lenormand.

Για τη διάδοση των αποκρύφων τεχνών έχει δημιουργήσει πλήθος σελίδων ιστού, κανάλι με βίντεο στο Youtube, ομάδες στο Facebook κτλ. Έχει συμμετάσχει στο βιβλίο The Hermetic Tablet: The Journal of the Western Mystery Tradition 2018 με άρθρο στο νεοπλατωνισμό. Στην ιστοθέση Crossroads Witch θα βρείτε πλήθος τεκμηριωμένων άρθρων στα αγγλικά για τη λατρεία και τη Μαγεία στην αρχαιότητα. Στην ιστοθέση Komyo Reiki Do Hellas θα βρείτε πλήθος πληροφοριών, αγνώστων σε παγκόσμιο επίπεδο, για το Ρέικι σύστημα.

Τον ελεύθερό του χρόνο εξασκείται στις πολεμικές τέχνες, στην άρση βαρών, με τη βοτανολογία και τη φυτοκομία. Η ιστοθέση Cartonomancie αποτελεί μια συνέχεια του οράματος της σελίδας Cartomancy, για μια σωστή ενημέρωση για τη μαντεία στην Ελλάδα. Σταθερή του ιδέα είναι πως οι ιδέες που δεν αλλάζουν, μας οδηγούν στο αγαθόν. Η σωστή πληροφορία φέρει γνώση και αυτή φέρει αρετή. Οφείλουμε να φέρουμε την καρτομαντεία στην πραγματική της θέση στην κοινωνία.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [javascript protected email address]
Facebook Profile: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086380992036
Website: Crossroads Witch
Μέλος από: 2023-04-25 20:25:40